Is uw tuin toe aan een frisse nieuwe start of aan een (kleine) verandering?

Ligtvoet Hoveniers pakt graag met beide handen een nieuwe uitdaging aan. Bij het realiseren van uw droomtuin wordt uiteraard het gehele aanlegproces door ons gecoördineerd. Ook tijdens de voorbereiding en planvorming bieden wij ondersteuning. Voor een passend en vernieuwend ontwerp van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe gaan wij te werk? Als eerste zal ik bij u langskomen voor een oriënterend gesprek waarin wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Op basis hiervan zullen we vervolgens beginnen met het maken van schetsen voor uw nieuwe tuin. In de schetsfase wordt het gehele perceel opgemeten en ingetekend, dit om op schaalgrootte tot een ontwerp en plan van aanpak te komen. Tijdens de ontwerpfase werken wij nauw samen met een tuinarchitect. In overleg met u laten wij door een tuinarchitect een stijlvol design maken dat voldoet aan uw wensen en behoeften.

Na overeenstemming over het ontwerp en plan van aanpak maken we het onderliggende ontwerp compleet. Hieruit volgt een uitvoeringsplan wat we als leidraad gebruiken voor de aanleg van uw droomtuin.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ruud Ligtvoet

T: 013 5114749
M: 06 19540190
info@ligtvoethoveniers.nl

Ligtvoet Hoveniers
Groenstraat 20
5071 EC Udenhout